Nieuwe website Paulien op 10

Nu een server verhuizing en een domeinaanpassing zijn we weer up en running met een nieuwe website. Gebouwd op WordPress. Paulien op 10 wordt meer een weblog dan een standaard website. Regelmatig wordt hier gepost over uiteenlopende onderwerpen, b.v. video, youtube, uitzendingen, maar ook bedrijfsleven, buitenleven, tuin en particuliere initiatieven.

Paulien op 10 heeft nog deze website. Ook waren er videoclips en mini series online waarvoor toestemming was verleend. Nu Paulien op 10 geheel vernieuwd is met meerdere eigenaren is zullen we het format hier en daar wel wat aanpassen.

Wil je t-shirts bedrukken dan is tshirts and more van APD een goede keuze. Ze leveren naast t-shirts ook polo’s, werkkleding en andere stoffen in de meest uitleenlopende kleuren.Met APD Doetinchem bent u verzekerd van een hoge kwaliteit van kledingbedrukking, een vast aanspreekpunt, snelle levertijden, scherpe prijzen en snel een duidelijke online offerte.

Bezoek ook deze weblog van een vriend van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>