Van alles en nog wat

Het is een drukke tijd net zo voor de zomer. Veel bedrijven willen projecten afronden voordat iedereen op vakantie is. Sommige gaan dicht en schakelen een telefoonservice in, ik overweeg dat zelf ook. Andere bedrijven proberen de vakanties zo te plannen, dat er altijd iemand aanwezig is op kantoor, maar natuurlijk is de bezetting altijd laag.

Zelf zit ik sinds kort op een loungebank van steigerhout in de tuin. Heerlijk om op te zitten met mooi weer en dan natuurlijk een heerlijk wijntje in de hand (en in m’n mond natuurlijk). Buiten leven is toch een enorme trend aan het worden. Waarschijnlijk omdat de tuin een soort relaxkamer aan het worden is. Buiten koken en eten is hot. We zitten niet meer op plastic tuinstoelen, maar we hebben tegenwoordig gewoon een vaste bank met kussens er op staan.

Anyway, ik geniet van de zomer, terwijl de bedrijven doorgaan. Snel nog wat regelen en over een paar weken heerlijk op vakantie.