Een advocaat als mediator

Wanneer mensen denken aan een advocaat, denken ze al snel aan ruzie aan de rechtbank .. Alles behalve dat is waar! Wij zijn de mediator in Deventer.

Het is namelijk zo dat wij als advocaten er altijd naar streven de zaak bemiddelend tot een goed einde te brengen. Niets is meer vervelend dan een ruzie om een erfenis of een scheiding. Een zaak waarbij familieleden betrokken zijn, is direct een zaak waar relaties op het spel staan. Wij doen er dan ook alles aan om dit te voorkomen.

Maar waarom heb ik dan een advocaat nodig?

Het kan inderdaad zo zijn dat het wel uitloopt tot een ruzie. Het is juist dan van belang om een rationele hulp aan uw zijde te hebben die u juridisch kan bijstaan. In veel gevallen mond dit dan uit tot alsnog bemiddelen. Het is vaker makkelijker om tot elkaar te komen met een persoon in het midden die objectief naar de zaak kijkt.

Ons specialisme in personen en familierecht maakt ons die persoon. Wij zijn de familierecht advocaat in deventer die mensen jurische ondersteuning biedt wanneer er bemiddelend geen oplossing is.

Neem contact op met Antonia Advocaten! Wij helpen u graag verder,